تحولات منطقه

رهبر جنبش انصارالله یمن از مردم این کشور خواست تا فردا جمعه با برگزاری راهپیمایی میلیونی، از ملت فلسطین در مقابل تجاوز رژیم صهیونیستی حمایت کنند.

برگزاری راهپیمایی میلیونی یمنی‌ها در حمایت از فلسطین
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

«سید عبدالملک الحوثی» رهبر جنبش انصارالله در یک فراخوان ملی اعلام کرد: از ملت خود می‌خواهم فردا جمعه در راهپیمایی میلیونی حمایت از ملت فلسطین حضور پیدا کنند.

در فراخوان رهبر جنبش انصارالله یمن آمده است: این حضور میلیونی، پایبندی ملت ما به حمایت از ملت فلسطین را به نمایش خواهد گذاشت.

رهبر انصارالله یمن تصریح کرد: حضور میلیونی مردم در راهپیمایی روز جمعه، آمادگی ملت یمن برای دور بعدی رویارویی با دشمن اسرائیلی و هم‌پیمانان و شرکای آن را ثابت می کند.

ملت یمن یکی از استوارترین ملت های جهان در حمایت از مردم مظلوم فلسطین در طول ۲ سال گذشته بوده است.

اقدامات انصارالله یمن در هدف قرار دادن سرزمین‌های اشغالی، فشار زیادی به رژیم صهیونیستی برای عقب نشینی از مواضع خود علیه مقاومت و مردم فلسطین داشت.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha